Bezlepkové cestoviny

Vyskúšajte výnimočnú chuť týchto cestovín a vyberte si z niekoľkých druhov tie, ktoré Vám budú najviac vyhovovať. Ponúkame Vám základné bezlepkové cestoviny (špagety, fusilli, tubetti, casarecce), polievkové (stelline), aj niečo netradičné – cestoviny vhodné na zapekanie (lasagne) a plnenie (cannelloni), ktoré sa navyše nemusia predvárať a tým šetria Váš čas. Pokiaľ budete mať chuť na zmenu, vyskúšajte iný druh prílohy ako sú napríklad zemiakové noky. Vychutnať si ich môžete ako klasickú prílohu alebo si ich pripravte ako praví Taliani s paradajkovou omáčkou a parmezánom. Pokiaľ chcete ostať verní slovenskej klasike, uvarte si ich s makom, či orechmi. Dobrú chuť!

 

Charakteristika Granoro Glutenfree Cestovín

Granoro bezlepkové cestoviny majú vôňu a chuť typickú ako kukurica, nepatrne zjemnenú ryžovou múkou a quinoou.

Quinoa bola pridaná na vyrovnanie príjmu vlákniny, minerálnych solí a bielkovín, ktoré chýbajú ryži a kukurici.

Tieto tri druhy múky dodávajú cestovinám žltú farbu, ktorá je veľmi podobná cestovinám z tvrdej pšenice. Cestoviny ostávajú pevné po uvarení a majú drsný povrch, ktorý sa dobre spája s omáčkami.

 
  • Radiť podľa:
  • 3 položiek celkom

Stránka 1/1