Omáčky na cestoviny

Čo takto vyskúšať niečo naozaj chutné z receptúry slnečného Talianska? Paradajkové omáčky na cestoviny s feferónkami, olivami alebo pečeným cesnakom dokážu obohatiť Vašu kuchyňu o nevídané chute. Rovnako ako pestá, ktorým sa u nás ľudovo hovorí bazalkové omáčky, vďaka vysokému obsahu tejto voňavej bylinky. Nebojte sa vyskúšať lahodné chute omáčok talianskej kuchyne, rozhodne nebudete sklamaní.

Omáčky na cestoviny sú skvelým produktom pre každého. Chutnajú lahodne, obsahujú kvalitné suroviny a naviac je pokrm rýchlo a ľahko nachystaný. V každom balení paradajkových omáčok na cestoviny a pesta je uvedený počet porcií a príprava jedla nezaberie viac ako 20 minút. Stačí uvariť cestoviny, do nich zamiešať potrebné množstvo omáčky a podľa chuti posypať strúhaným syrom. Týmto jedlom sa zavďačíte takmer každému dospelému aj deťom, pre ktorých sú cestoviny jedným z najobľúbenejších pokrmov.

Páli ako čert

Pokiaľ hľadáte ďalšie talianske špeciality a možno aj  trochu pálivejšie, vyskúšajte feferónkový krém. Ten sa vyrába z čerstvých chilli papričiek z talianskej oblasti Kalábrie. Papričky sú oceňované pre svoju jedinečnú vôňu. Rozmixované a doplnené len o panenský olivový olej dodajú krému naozaj pikantnú chuť.

 
  • Radiť podľa:
  • 11 položiek celkom

Stránka 1/1