Špagety (Spaghetti) Gragnano 500g
Popis
Pri výrobe týchto cestovín sa používajú zmesi najlepších druhov múky z tvrdej pšenice s vysokým obsahom bielkovín a s nízkym obsahom popola. Používajú sa bronzové nože pre krájanie cesta a nízky tlak pri vykrajovanie.
ZLOŽENIE
Semolina z tvrdej pšenice, voda.
Obsahuje lepok.AKO PREBIEHA SUŠENIE?
Cestoviny sú sušené pri teplotách 43-48 ° C, v statických sušiarňach po dobu 1-2 dní podľa druhu (oproti 6 hodinám pri klasických cestovinách), čím si zachovávajú lepšie nutričné hodnoty. Takto sa lepšie v cestovinách uchovávajú bielkoviny, a tým majú aj lepšiu chuť a vyššiu nutričnú hodnotu.
NA PRÍPRAVU
Množstvo vody a soli: pomer by mal byť 1 liter vody, 10 g soli na 100 g cestovín
Po 2 minútach varu treba cestoviny premiešať (zdvihnúť ich od dna) tak, aby plávali voľne vo vode
Cestoviny uvariť "al dente" (na zub), max. 10 minút inak potom pustia veľa škrobu a znižuje sa ich nutričná hodnota
Opatrne scediť a malé množstvo vody, v ktorom sme varili cestoviny možno použiť pri konečnej úprave pre lepšiu konzistenciu omáčok
ĎALŠIE INFORMÁCIEBalenie: 500 g
Kartón: 20 ks (objednať možno ľubovoľné množstvo kusov)
Skladovanie: Skladujte v suchu a chráňte pred priamym slnečným svetlom
Výživové hodnoty ve 100 g
Energie | 351 kcal/1489 kJ |
---|---|
Bílkoviny | 13,0 g |
Sacharidy z toho cukry |
71, 0 g 4,0 g |
Tuky z toho nasycené |
1,0 g 0,2 g |
Vláknina | 3,0 g |
Sůl | 0,0 g |