Nidi Pappardelle Gragnano 500 g
Nidi Pappardelle Gragnano 500 g
Kvalitné prémiové cestoviny vyrábané podľa tradičnej metódy, takmer 500 rokov staré. Zobraziť viac
Pri výrobe týchto cestovín sa používajú zmesi najlepších druhov múky z tvrdej pšenice s vysokým obsahom bielkovín as nízkym obsahom popolov. Používajú sa bronzové nože na krájanie cesta a nízky tlak pri vykrajovaní.
Zloženie
 Semolina z tvrdej pšenice , voda.
 Obsahuje lepok .
Ako prebieha sušenie?
Cestoviny sú sušené pri teplotách 43-48 ° C, v statických sušiarňach po dobu 1-2 dní podľa druhu (oproti 6 hodín u klasických cestovín), čím si zachovávajú lepšie nutričné hodnoty. Takto sa lepšie v cestovine uchovajú bielkoviny, a tým majú aj lepšiu chuť a vyššie nutričné hodnoty.
Návod na prípravu
- Množstvo vody a soli : pomer by mal byť 1 liter vody, 10 g soli na 100 g cestovín
 - Po 2 minútach varu je potrebné cestoviny premiešať (zdvihnúť ich od dna) tak, aby plávali voľne vo vode
 - Cestoviny uvariť " al dente " (na skus), max. 10 minút inak potom pustí moc škrobu a znižuje sa ich nutričná hodnota
 - Opatrne scediť a malé množstvo vody , v ktorom sme varili cestoviny možno použiť pri konečnej úprave pre lepšiu konzistenciu omáčok
 
Ďalšie informácie
 Balenie : 500 g
 Kartón : 20 ks (objednať je možné ľubovoľné množstvo kusov)
 Skladovanie : Skladujte v suchu a chráňte pred priamym slnečným svetlom
Výživové hodnoty v 100 g
| Energia | 1489 kJ / 351 kcal | 
|---|---|
Tuky z toho nasýtené mastné kyseliny  | 1,0 g 0,2 g  | 
Sacharidy z toho cukry  | 73, 0 g 4,0 g  | 
| Vláknina | 3,0 g | 
| Bielkoviny | 13,0 g | 
| Soľ | 0,0 g | 
Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.