Mix múky na rímsku Pinsu BIO 800g

La Grande Ruota s.r.l.

Mix múky na rímsku Pinsu BIO 800g

La Grande Ruota s.r.l.
0
Hodnotenia
Strážny pes
La Grande Ruota s.r.l.

Špeciálna múka pre rímsky typ pizze „Pinsa Romana“. Zobraziť viac

Dostupnosť 7 dní
3,20 € s DPH
+
EAN:
8000786101214
SKU:
60006
Výrobca
La Grande Ruota s.r.l.
Kategórie:
Múka

Špeciálna múka pre rímsky typ pizze „Pinsa Romana“. Pinsa Romana sa vyznačuje chrumkavým povrchom, vláčnosťou vo vnútri a ľahkou nadýchanou štruktúrou. To dosiahneme, pokiaľ cesto absorbuje čo najväčšie množstvo vody, čo závisí od kvality múky a ďalších surovín. Vybraná talianska kvalitná pšeničná múka s vysokým obsahom bielkovín viaže až 80% vody, umožňuje cestu kysnúť až 120 hodín, čo robí cesto ľahko stráviteľné. Ryžová múka zadržiava vodu aj po prepečení výrobku a zároveň napomáha krehkosti a chrumkavosti povrchu. Ďalej múka zo sóje obsahuje kvalitné rastlinné bielkoviny, ktoré plne nahrádzajú vlastnosti masti, pridávanej bežne do pizze. Vďaka použitiu sójovej múky, je potom výrobok 100% rastlinného pôvodu. Ďalšou zložkou je kvalitný prírodný sušený kvások, ktorý zaisťuje rovnomerné kysnutie, štandardnú kvalitu a tiež šetrí čas a náklady na výrobu. Táto optimalizovaná zmes múk je výsledkom dlhoročného vývoja a talianskej tradície, za vzniku famóznej „Pinsy Romany“, ktorá sa nelíši od klasickej pizze iba tvarom, ale hlavne chuťou, krehkosťou a výrobným postupom.

Zloženie:

PŠENIČNÁ múka typu 0* (75%) s vysokým obsahom bielkovín (pôvod Taliansko a ďalšie štáty), ryžová múka*, restovaná SOJOVÁ múka*, polotovar (PŠENIČNÁ múka typu "0"*, PŠENIČNÝ kvások*, kyselina askorbová , sušené instantné droždie*

*=BIO

Výživové údaje v 100g výrobku:

Energia 1461kJ/348kcal, tuky 2,1g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3g, sacharidy 73g, z toho cukry 1,8g, bielkoviny 13g, soľ 0,001g.

Príprava:

Ingrediencie: 400g múky na pinse, 320ml vody, 8,8 g soli, 8g olivového oleja.

Ingredinci zmiešame a vzniknuté cesto necháme 1-1,5 hod nakysnúť. Cesto rozvaľkáme na olejom vymastený plech, pečieme 7-8min pri 250 °C. Pizzu ozdobíme a pečieme ďalších 8-9min.

Môžeme pripraviť aj iba pinsa chlieb - rozvaľkáme cesto, pridáme rozmarín, soľ a trochu olivového oleja. Pečieme 15-18 minút v rúre na 220 C.

24.08.2023
recipe image

Anglickú slaninu nakrájanú na kúsky za stáleho miešania osmahneme na olivovom oleji s nakrájaným cesnakom.Pridáme šampiňóny alebo huby (aj sušené) nakrájané nadrobno. Podlejeme vínom, necháme víno…

Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.