Sardinky v olivovom oleji SAPA 100g
Popis
Všetci lekári v Taliansku, ktorí sa zaoberajú liečením cievnych ochorení a operujú rôzne srdcové problémy, odporúčajú ako základnú stravu sardinky. Podľa nutričnej hodnoty sú sardinky v olivovom oleji "POLASTRINE DI ANZIO" v proporcii s inými druhmi obživy ako mäso, syr alebo vajcia výnimočné.
Rybou s názvom sardinka sa rozumie druh CUPE pilchardus, ktorá sa nachádza iba v Stredozemnom mori. Často sa sardinkami nesprávne nazývajú aj rôzne ryby, ktoré nepochádza z tohto rodu (ryby z oblasti Ázie, predovšetkým Číny alebo Thajska). Tieto ryby nemajú rovnaké nutričné hodnoty a kvalitu ako pravá sardinka. Ľudské telo potrebuje mastné kyseliny, ktoré nemožno vytvoriť a ani prijať žiadnou živočíšnu a rastlinou potravou. Tieto kyseliny obsahujú tzv. "Modré ryby" medzi ktoré sa radia predovšetkým sardinka CUPE pilchardus. Sardinka v olivovom oleji je bohatá na mastné nenasýtené kyseliny. Tieto kyseliny majú protisklerózne a protitrombózne účinky, ktoré boli zistené v laboratóriu. Sardinka "Polastrini di Anzio" má tiež ďalšie významné pozitívum v prevencii pred osteoporózou. Jej krehká a ľahko stráviteľná chrbtica posilňuje kosti. Obzvlášť ženy by tieto sardinky mali konzumovať veľmi často. POLASTRINE DI ANZIO sa vyrába už OD ROKU 1889.
ZLOŽENIE
Sardinky, olivový olej, feferónka, soľ.
POUŽITIE
- Ako večera so zeleninovou oblohou
- Na výlety - vyrieši problém obeda, stačí otvoriť plechovku
- V domácnosti - ako predjedlo alebo spoločne so šalátom
- na nátierky
ĎALŠIE INFORMÁCIEBalenie: 100 g
Hmotnosť pevného podielu po odkvapkaní: 70 g
Kartón: 100 ks (objednať možno ľubovoľné množstvo kusov)
Skladovanie: Uchovajte na chladnom a suchom mieste, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu
Prekladač Google pre firmy:Nástroje pre prekladateľovPrekladač webových stránokNástroj na hľadanie nových trhov