Zemiakové halušky bezlepkové Granoro 500g

Pastificio Attilio Mastromauro Granoro s.r.l.

Zemiakové halušky bezlepkové Granoro 500g

Pastificio Attilio Mastromauro Granoro s.r.l.

Zemiakové halušky bezlepkové Zobraziť viac

Dostupnosť 7 dní
3,00 € s DPH
+
EAN:
8007290334718
SKU:
39034
Výrobca
Pastificio Attilio Mastromauro Granoro s.r.l.
Kategórie:
Bezlepkové potraviny

Gnocchi (noky, ňoky) sú potravinárske výrobky v tvare malých knedlí. Pôvodom pochádzajú z Talianska a používajú sa ako príloha pravdepodobne už od rímskych čias. Ako príloha sa podávajú k omáčkam, v talianskej kuchyni sa tiež zapekajú so syrom na mnoho spôsobov.

Zloženie

Bramborové pyré v prášku dehydrogenované 70% (voda, bramborové vločky 18%, brambory 99%, emulgátory mono a diglyceridy mastných kyselin, aroma), kukuřičná mouka, bramborová mouka, kukuřičný škrob, rýžová mouka, sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervanty : kyselina askorbová, aróma.

Použitie

  • Príloha
  • Hlavný chod
  • Po slovensky: vhodné ku všetkým druhom omáčok, napr. paradajková, kôprová, hubová, s gulášom, s kapustou a s údeným mäsom. Alebo aj na sladko ako škubánky s makom a orechmi
  • Po taliansku: predovšetkým s paradajkovými omáčkami a parmezánom , s gorgonzolou, so smotanovými omáčkami, s pestom alebo len s olivovým olejom a posypané parmezánom, s rozpusteným maslom a šalviou, s bolonskou omáčkou, a aj s hubami

Ďalšie informácie

Hmotnosť : 500g
Kartón : 12 ks (možno objednať ľubovoľné množstvo kusov)
Skladovanie : Skladujte v suchu a chlade. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 3 dní.

Výživové hodnoty na 100 g

Energia
698kJ/165 kcal

Tuky

z toho nasýtené mastné kyseliny

0,5 g

0,1 g

Sacharidy

z toho cukry

36,0 g

0,1 g

Vláknina 1,0 g
Bielkoviny 3,5 g
Soľ 1,4 g
24.08.2023
recipe image

Anglickú slaninu nakrájanú na kúsky za stáleho miešania osmahneme na olivovom oleji s nakrájaným cesnakom.Pridáme šampiňóny alebo huby (aj sušené) nakrájané nadrobno. Podlejeme vínom, necháme víno…

Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.